Mijn dierenpension  wii
Mijn dierenpension  wii

Mijn dierenpension wii

Vanaf:11,95

In deze fascinerende SIM GAME ben jij degene die zorgt voor het welzijn van alle huisdieren in jouw eigen dierenpension: paarden, honden, katten, konijnen, parkieten en schildpadden. De baasjes vertrouwen hun dieren aan jou toe! Als echte dierenvriend weet je precies hoe je ze moet verzorgen: voeder


EAN
5390102496807
Merk
Mindscape northern europe b.v.
Model
MIJN DIERENPENSION WII

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
In deze fascinerende SIM GAME ben jij degene die zorgt voor het welzijn van alle huisdieren in jouw eigen dierenpension: paarden, honden, katten, konijnen, parkieten en schildpadden. De baasjes vertrouwen hun dieren aan jou toe! Als echte dierenvriend weet je precies hoe je ze moet verzorgen: voeder ze, maak hun speelweiden schoon, speel met ze en leer ze nieuwe kunstjes. Bouw je dierenpension uit, zorg voor een goed onderhoud en koop leuke speeltjes voor de dieren. Maar let wel op je geld want je moet ook nog voedsel kunnen kopen! Met jouw inzet ontvang je misschien wel de beloning "Beste dierenpension van de wereld!"

Verzorg je dierengasten goed


Zorg dat de dieren goed gevoed zijn, dat hun weiden schoon zijn en dat ze voldoende beweging en aandacht krijgen. Kortom maak het dieren in jouw pension zo prettig mogelijk! Mocht er een dier ziek worden dan komt een dierenarts naar je pension. Laat deze niet te vaak komen want de dierenbescherming is altijd alert.

Eigenschappen


Leer de dieren goed kennen want elk dier heeft zo zijn eigen behoeften: voeding, hygiëne, beweging, gezondheid, luxe en gezelligheid. Speel met ze en leer ze leuke trucjes!

Verzorg de 6 populairste huisdieren  • Paarden

  • Konijnen

  • Honden

  • Katten

  • Schildpadden

  • Parkieten

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.