Megamind: mega team unite
Megamind: mega team unite

Megamind: mega team unite

Vanaf:5,99

Megamind: Mega Team Unite is de game die bij de gelijknamige animatiecomedy van Dreamworks hoort. Het verhaal draait om twee buitenaardse wezens die als baby's op aarde beland zijn en na verloop van tijd elkaars aartsvijanden worden. Heb jij het in je om een superheld te worden? Megamind: Mega Team


EAN
4005209136921
Merk
Thq
Model
MEGAMIND: MEGA TEAM UNITE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Megamind: Mega Team Unite is de game die bij de gelijknamige animatiecomedy van Dreamworks hoort. Het verhaal draait om twee buitenaardse wezens die als baby's op aarde beland zijn en na verloop van tijd elkaars aartsvijanden worden. Heb jij het in je om een superheld te worden?

Megamind: Mega Team Unite is een actie-avonturenspel waarin je Megamind speelt. Deze alien moet de misdaad bestrijden en de planeet beschermen. Vecht je weg door talloze vijanden en gebruik hierbij allerlei futuristisch wapentuig, zoals de Mega Blaster en Electric Lasso!

In Megamind: Mega Team Unite wordt het verhaal van de film verder uitgediept. Tijdens je missie om de aarde te beschermen, komen er allerlei karakters uit de film op je pad. Daarnaast kun je lasers, raketten en elektrische aanvallen gebruiken om de verschillende bazen in Megamind: Mega Team Unite te verslaan!

Megamind: Mega Team Unite kan in de coöperatieve modus met vier spelers worden doorlopen. Stel samen met je vrienden het ultieme team misdaadbestrijders samen waarbij je uit maarliefst negen karakters mag kiezen. Leer het boosaardige Doom Syndicate een lesje in Megamind: Mega Team Unite!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.