Martian panic
Martian panic

Martian panic

Vanaf:19,99

De marsmannetjes komen er aan en het is aan jou om ze te stoppen in Martian Panic. Schiet een horde van buitenaardse indringers aan gort in deze shoot-em-up voor één tot vier personen!Martian Panic zit vol met non-stop actie. Gebruik verschillende krachtige wapens tegen een bende kleurrijke en kom


EAN
5055377601560
Merk
Empire interactive
Model
MARTIAN PANIC

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
De marsmannetjes komen er aan en het is aan jou om ze te stoppen in Martian Panic. Schiet een horde van buitenaardse indringers aan gort in deze shoot-em-up voor één tot vier personen!

Martian Panic zit vol met non-stop actie. Gebruik verschillende krachtige wapens tegen een bende kleurrijke en komische vijandelijke indringers. Verzamel power-ups en red hulpeloze burgers om hoge scores te behalen en beloningen te verdienen!

Bezoek een reeks van iconische locaties van de drive-in bioscoop tot de Grote Piramide van Gizeh in Martian Panic. Alles in het spel wordt weergegeven in de kleurrijke comic book stijl met een retro 50's sci fi vibe!

Martian Panic bevat een multiplayermodus waarin maximaal vier spelers tegelijk kunnen knallen. Zo wordt het jagen op aliens niet alleen een stuk leuker, maar ook nog een stuk gemakkelijker!

Red de aarde van een buitenaardse invasie in Martian Panic!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.