Mario strikers: charged football - nintendo selects
Mario strikers: charged football - nintendo selects

Mario strikers: charged football - nintendo selects

Vanaf:19,99

Doe je voetbalschoenen aan en help je favoriete Super Mario-personage naar de overwinning! Natuurlijk nemen Peach, Mario en Wario de regels niet zo nauw. En zeker Bowser doet stiekeme dingen op het veld in Mario Strikers: Charged Football - Select!Net als in de voorganger wordt de actie in Mario Str


EAN
0045496400057
Merk
Nintendo
Model
MARIO STRIKERS: CHARGED FOOTBALL - NINTENDO SELECTS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Doe je voetbalschoenen aan en help je favoriete Super Mario-personage naar de overwinning! Natuurlijk nemen Peach, Mario en Wario de regels niet zo nauw. En zeker Bowser doet stiekeme dingen op het veld in Mario Strikers: Charged Football - Select!

Net als in de voorganger wordt de actie in Mario Strikers: Charged Football - Wii Select gedomineerd door de aanvoerder van elk team. Deze sterspelers beschikken over unieke eigenschappen en vaardigheden, waardoor ze een zware stempel drukken op het verloop en de uitslag van een wedstrijd.

De Wii-afstandsbediening voegt een dynamisch nieuw element toe aan Mario Strikers: Charged Football - Select, waarbij instinctieve fysieke bewegingen worden vertaald naar knallende acties op het veld. De speler kan de Wii-afstandsbediening schudden om een tegenstander opzij te beuken.

Mario Strikers: Charged Football - Select kent verschillende spelvarianten, waaronder mogelijkheden om met twee tot vier spelers (verdeeld over twee teams) tegen elkaar te spelen. Daarnaast kunnen spelers gebruik maken van de Nintendo Wi-Fi Connection om tegen spelers van over de hele wereld te spelen.

Met Mario Strikers: Charged Football - Select brengt een fanatiek potje voetbal je kamer binnen!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.