Mario kart  wheel
Mario kart  wheel

Mario kart wheel

Vanaf:59,99

Spring in je racemonster en neem het op in deze geweldige Mario Kart game op tegen al je vrienden! In deze geweldige box voor de Nintendo Wii vind je de game Mario Kart en het bijbehorende stuurtje.Mario Kart voor de Nintendo Wii is wederom een een echte party-racegame. Je kunt racen met verschillen


EAN
0045496365080
Merk
Nintendo
Model
MARIO KART WHEEL

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Spring in je racemonster en neem het op in deze geweldige Mario Kart game op tegen al je vrienden! In deze geweldige box voor de Nintendo Wii vind je de game Mario Kart en het bijbehorende stuurtje.

Mario Kart voor de Nintendo Wii is wederom een een echte party-racegame. Je kunt racen met verschillende bekende Nintendo-personages zoals Mario, Luigi, Princess Peach, Toad, Wario en Bowser. Overigens is het ook mogelijk om met je eigen Mii-personage te racen. Voor het eerst kun je niet alleen in karts, maar ook op motoren racen. De voertuigen kunnen worden bestuurd met de Wii-afstandsbediening die in het bijgeleverde stuurtje is gestoken, met de Wii-mote en Nunchuk of met de GameCube-controller.

Mario Kart & Wapens


In Mario Kart moet je op zestien klassieke en zestien nieuwe parkoersen als eerste over de finish zien te komen. Dat doe je niet alleen door snel te zijn, maar ook door goed gebruik te maken van de vele wapens op de weg. Door een bananenschil te laten vallen kun je een achterligger bijvoorbeeld laten slippen en blauwe, groene en rode schilden kun je afschieten op de personen die voor je rijden.

Online met Mario


Net zoals eerdere Mario Kart games is Mario Kart voor de Wii het leukst om met meerdere personen te spelen. Dat kan niet alleen met vier personen op één scherm, maar ook met twaalf man online. Natuurlijk kun je tegen elkaar racen, maar in de Battle-modus kun je ook in een arena de vele beschikbare wapens op elkaar afschieten.

Fans van de klassieke Mario Kart game zullen niet teleurgesteld worden met deze nieuwe game uit de Mario Kart reeks. De nieuwe parkoersen, voertuigen en online mogelijkheden maken van Mario Kart een game die niet in je gamecollectie mag ontbreken. Koop hem nu bij Bol.com!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.