Madagascar 3
Madagascar 3

Madagascar 3

Vanaf:18,18

Madagascar 3: The Video Game is een avontuurlijk spel gericht op een jonger publiek. De game is uiteraard gebaseerd op de animatiefilm Madagascar 3: Op avontuur in Europa. Alex de Leeuw, Marty de Zebra, Gloria het Nijlpaard en Melman de Giraffe zijn nog altijd op weg naar New York, en de rare pingui


EAN
3391891963428
Merk
D3 publisher
Model
MADAGASCAR 3

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Madagascar 3: The Video Game is een avontuurlijk spel gericht op een jonger publiek. De game is uiteraard gebaseerd op de animatiefilm Madagascar 3: Op avontuur in Europa. Alex de Leeuw, Marty de Zebra, Gloria het Nijlpaard en Melman de Giraffe zijn nog altijd op weg naar New York, en de rare pinguins zijn er uiteraard ook weer bij. De groep ontdekt een manier om onopgemerkt door Europa te reizen: met een circus!

In deze game komen verschillende opdrachten en mini-spelletjes voorbij. Zo kan je allerlei acrobatische capriolen uithalen met Alex de Leeuw, terwijl Gloria het Nijlpaard trucjes uithaalt als koorddanseres. De gestoorde zebra laat zich afschieten in een kanon, terwijl Melman de Giraffe in allerlei ongemakkelijk situaties komt.

Naast de mogelijkheid mini-games te spelen, kunnen gamers ook samen met elkaar spelen in de coöperatieve multiplayerfunctie. Leg samen een parcours af om zoveel mogelijk punten te scoren!

Met Madagascar 3: The Video Game haal je een luchtig spel in huis dat helemaal in stijl is met de animatiefilm. Laat de jolige circusleeuw in je los! RRRrrrrraaaww!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.