Mad dog mccree - gunslinger pack
Mad dog mccree - gunslinger pack

Mad dog mccree - gunslinger pack

Vanaf:84,67

De live action Wild-West avonturen van Mad Dog McCree komen naar de Nintendo Wii! Kruip in de huid van een Bounty Hunter in deze collectie van drie arcade klassiekers: Mad Dog McCree, Mad Dog 2: The Lost Gold en The Last Bounty Hunter.Mad Dog McCree Gunslinger Pack is de eerste schiet-game op de Nin


EAN
5060136651212
Merk
Majesco
Model
MAD DOG MCCREE - GUNSLINGER PACK

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
De live action Wild-West avonturen van Mad Dog McCree komen naar de Nintendo Wii! Kruip in de huid van een Bounty Hunter in deze collectie van drie arcade klassiekers: Mad Dog McCree, Mad Dog 2: The Lost Gold en The Last Bounty Hunter.

Mad Dog McCree Gunslinger Pack is de eerste schiet-game op de Nintendo Wii die volledig gebruik maakt van echte videobeelden. Zie de bandieten vol drama van daken en door ramen vallen, terwijl jij ze met Wii afstandsbediening vol lood pompt!

Je Mad Dog McCree Gunslinger Pack niet alleen te spelen. In de Posse Modus kun samen met wel vier spelers tegelijk de straten van het Wilde Westen schoonvegen. Speel om de hoogste score en test je reflexen in een ouderwetse Showdown. Ben jij snel genoeg om temidden van alle omstanders tegenover slechts één tegenstander het duel te winnen?

Beleef ouderwetse schiet-actie met het Mad Dog McCree Gunslinger Pack op de Nintendo Wii!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.