Little kings story  wii
Little kings story  wii

Little kings story wii

Vanaf:12,95

Little King's Story vertelt het verhaal van Corobo; een klein verlegen jochie met maar weinig vrienden. Op een dag vindt hij een mysterieuze kroon in het bos naast zijn dorpje. Hij ontdekt dat hij magische krachten krijgt door deze kroon op te zetten.Plotseling heeft hij de mogelijkheid om iedereen


EAN
5060102951544
Merk
Rising star games
Model
LITTLE KINGS STORY WII

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Little King's Story vertelt het verhaal van Corobo; een klein verlegen jochie met maar weinig vrienden. Op een dag vindt hij een mysterieuze kroon in het bos naast zijn dorpje. Hij ontdekt dat hij magische krachten krijgt door deze kroon op te zetten.

Plotseling heeft hij de mogelijkheid om iedereen in te palmen. Zijn charisma stijgt met de minuut en al snel volgt iedereen zijn orders op. Little King's Story vertelt het verhaal van dit kleine jongetje die plotseling koning werd. Een mysterieuze stier verkleed als ridder geeft hem het advies om zijn nieuw verworven kracht niet te misbruiken. Na lang nadenken besluit Corobo zijn kracht te gebruiken voor een epische queeste; zijn kleine dorpje in een groot fantastisch koninkrijk veranderen.

De gameplay van Little King's Story bestaat uit een mix van real-time strategy en simulatie. Bij de uitbreiding van het dorpje zul je regelmatig de aanvallen van vijandelijke naties af moeten slaan. Ondertussen moet je proberen om jouw dorp te voorzien van voedsel en soldaten. Zo moet je de tegenstanders verslaan en proberen jouw dorp uit te laten groeien tot een volmaakt koninkrijk! Little King's Story is een episch avontuur voor jong en oud!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.