Lego star wars - the complete saga
Lego star wars - the complete saga

Lego star wars - the complete saga

Vanaf:12,75

Na het enorme succes van Lego Star Wars en Lego Star Wars: The Original Trilogy heeft Lucas Arts besloten om de twee games te combineren tot Lego Star Wars: The Complete Saga. Dit is de eerste keer dat alle zes de delen uit het Star Wars universum worden samengevoegd in één game!Speel door de epis


EAN
8717418430313
Merk
Lucas arts
Model
LEGO STAR WARS - THE COMPLETE SAGA

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Na het enorme succes van Lego Star Wars en Lego Star Wars: The Original Trilogy heeft Lucas Arts besloten om de twee games te combineren tot Lego Star Wars: The Complete Saga. Dit is de eerste keer dat alle zes de delen uit het Star Wars universum worden samengevoegd in één game!

Speel door de epische gebeurtenissen van alle zes de Star Wars-films in Lego Star Wars: The Complete Saga. Los uitdagende puzzels op met Lego en goed teamwork in talloze unieke situaties. Nieuwe personages brengen het totale aantal op meer dan 160 unieke karakters om mee te spelen!

De campagne van Lego Star Wars: The Complete Saga kun je geheel samen met een andere spelers doorlopen. Zo kan een tweede spelers op elk moment aan de actie meedoen om samen tegen de duistere Sith te strijden!

Eindelijk lightsaber-actie met de Wii-afstandsbediening in Lego Star Wars: The Complete Saga!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.