Legende van gahoole
Legende van gahoole

Legende van gahoole

Vanaf:9,97

Sla je vleugels uit en word de held in de 'Legende van Ga'Hoole', gebaseerd op de gelijknamige filmrelease. De langverwachte fantasy-familie-avonturengame nodigt kinderen en fans van de film en de populaire boekenreeks 'Guardians of Ga'Hoole' uit om zich aan te sluiten bij een bijzondere groep helde


EAN
5051888056844
Merk
Warner bros
Model
LEGENDE VAN GAHOOLE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Sla je vleugels uit en word de held in de 'Legende van Ga'Hoole', gebaseerd op de gelijknamige filmrelease. De langverwachte fantasy-familie-avonturengame nodigt kinderen en fans van de film en de populaire boekenreeks 'Guardians of Ga'Hoole' uit om zich aan te sluiten bij een bijzondere groep helden als ze de rol aannemen van een Guardian!

In 'De Legende Van Ga'Hoole' ben je een gevleugelde strijder en beschermer van de uilenwereld. In een episch verhaal over goed en kwaad kun je een eigen uil aanpassen en besturen op een spannende reis door mythische landschappen. 'Legende van Ga'Hoole' laat je heerlijk door de lucht vliegen om te vechten, avonturen te beleven en tegen andere uilen te racen!

In 'De Legende Van Ga'Hoole' wordt jouw uil steeds sterker en zal hij nieuwe vaardigheden leren. Beleef de wereld door de ogen van een uil en scheer met behulp van de vloeiende besturing als een ware jager door de lucht!

Beleef de actie uit de film nu zelf met 'De Legende Van Ga'Hoole'!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.