Karaoke revolution glee + microfoon
Karaoke revolution glee + microfoon

Karaoke revolution glee + microfoon

Vanaf:69,99

Karaoke Revolution Glee + Microfoon bevat naast de game ook een microfoon die op je Nintendo Wii kan worden aangesloten.Karaoke Revolution: Glee is officiële karaokegame gebaseerd op de hitserie Glee. Nu kan jij zelf met de muziek uit van één van de meest besproken televisieseries van het moment


EAN
4012927094280
Merk
Konami
Model
KARAOKE REVOLUTION GLEE + MICROFOON

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Karaoke Revolution Glee + Microfoon bevat naast de game ook een microfoon die op je Nintendo Wii kan worden aangesloten.

Karaoke Revolution: Glee is officiële karaokegame gebaseerd op de hitserie Glee. Nu kan jij zelf met de muziek uit van één van de meest besproken televisieseries van het moment aan de slag. Speel met alle nummers uit de show in deze ultieme game voor Glee-fans!

Karaoke Revolution: Glee is een spel dat draait om zingen. Als speler moet je zo goed mogelijk en op de juiste toonhoogte meezingen met diverse muzikale hits. Karaoke Revolution dient gespeeld te worden met een microfoon. Deze kan los worden gekocht.

De tekst van het nummer dat je gaat zingen, verschijnt in beeld en Karaoke Revolution: Glee geeft ook aan hoe hoog je precies moet zingen. Het is aan jou om de beste score te halen. Het is niet alleen mogelijk om deze game in je eentje te spelen, maar je kan ook samen of tegen elkaar spelen. Karaoke Revolution: Glee is zelfs zo gemaakt dat je met maximaal zestien spelers een coöperatieve party kunt starten.

Mocht je het leuk vinden om jouw Karaoke Revolution: Glee optreden te vereeuwigen, dan kan dat. Je moet een webcam, specifiek voor jouw spelcomputer, aansluiten om het optreden op te kunnen nemen. In totaal heb je meer dan vijfendertig hits om uit te kiezen, en bovendien zullen er extra liedjes te downloaden zijn.

Met Karaoke Revolution: Glee kan je altijd een gezellige avond hebben!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.