Just dance
Just dance

Just dance

Vanaf:10,95

Binnenkort ook verkrijgbaar: Just Dance 2017 voor: Nintendo Wii, Nintendo Wii U, PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One en Xbox 360 Just Dance is de nieuwste danssensatie voor de Nintendo Wii. Gooi je haar maar los, want je kan met Just Dance helemaal uit je bol gaan op verschillende moderne pophits


EAN
3307211686342
Merk
Ubisoft
Model
JUST DANCE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Binnenkort ook verkrijgbaar: Just Dance 2017 voor: Nintendo Wii, Nintendo Wii U, PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One en Xbox 360

Just Dance is de nieuwste danssensatie voor de Nintendo Wii. Gooi je haar maar los, want je kan met Just Dance helemaal uit je bol gaan op verschillende moderne pophits!

Just Dance is leuk voor iedereen; of je nu danst op 'Hot N Cold' van Katy Perry of het klassieke 80's gevoel met Cyndi Lauper en 'Girls Just Wanna Have Fun' beleeft; Just Dance is de nieuwe hit op de Nintendo Wii!

In Just Dance word je met behulp van een persoonlijke coach en meer dan 30 officiële hits getraind om de meest moeilijke dansmoves onder de knie te krijgen. Voor je het weet ben je een volleerd danser. En het is nog gezond ook!

De Nintendo Wii registreert al je bewegingen en met de juiste aanwijzingen van je coach kun je zorgen dat je steeds beter wordt!

Iedereen kan leren dansen met Just Dance op de Nintendo Wii!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.