Job island
Job island

Job island

Vanaf:14,99

Een reeks van grote meteoren zijn op weg naar de Aarde en dreigen in te slaan. Alleen jij als ijverige, hard werkende arbeider op Job Island kan deze ramp doen voorkomen! De bedoeling is dat je zoveel mogelijk geld verdient met de meer dan 50 doldwaze baantjes die de game rijk is. Met dit geld kun j


EAN
4012927091579
Merk
Konami
Model
JOB ISLAND

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Een reeks van grote meteoren zijn op weg naar de Aarde en dreigen in te slaan. Alleen jij als ijverige, hard werkende arbeider op Job Island kan deze ramp doen voorkomen! De bedoeling is dat je zoveel mogelijk geld verdient met de meer dan 50 doldwaze baantjes die de game rijk is. Met dit geld kun je vervolgens verschillende items aanschaffen om te voorkomen dat de meteorieten al het leven op aarde vernietigen.

Steek je handen uit de mouwen en ga aan het werk!


In de Story Mode heb je keuze uit een flink aantal baantjes om het broodnodige geld te verdienen. Blader op je gemak de in-game advertenties door om een baantje te vinden dat bij je past. Op Job Island vind je de meest uiteenlopende beroepen, zoals professioneel body-builder, kok, cameraman, EHBO-assistent, diepzee-duiker, ontdekkingsreiziger, stuntman, visagist, en nog veel meer. Elk beroep heeft drie moeilijkheidsniveaus en bevat een extra mini-game waarbij je het tegen vrienden kan opnemen. Diegene die de hoogste score haalt mag die dag vervolgens een extra bonus op zijn rekening bijschrijven!

Besteed je geld goed!


De winst die je maakt op Job Island kan vervolgens worden besteed aan allerlei items die je kunnen helpen je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten, zoals uniformen en andere nuttige objecten. Maar let op! Je uiteindelijke doel is om de aarde te redden van de alles vernietigende meteorieten, die in de meest rare vormen op de aarde afkomen. Sta er dan ook niet van te kijken als de aarde wordt bedreigd door een meteoriet in de vorm van een bak noedels of alien met gigantisch afro-kapsel. Gelukkig heb je echter altijd een televisie met home-shopping kanaal tot je beschikking waarop je diverse -eveneens knotsgekke- anti-Meteoriet hulpmiddelen kunt aanschaffen. Terwijl je in het begin van de game nog genoeg zult hebben aan een magische golfbal om de meteoriet van baan te doen veranderen, zul je later voor hetere vuren komen te staan en zul je merken dat het steeds lastiger wordt de mensheid te redden van een fatale meteorietinslag.

Job Island is een geweldige game geschikt voor het hele gezin!


Job Island maakt gebruik van dezelfde vermakelijke gameplay als die van de succesvolle game Sports Island, en laat zien dat Hudson Soft ook deze keer prima is geslaagd in het produceren van een leuke, competitieve game die geschikt is voor het hele gezin. De twee-speler optie laat je het opnemen tegen vrienden terwijl een reeks training-modi je alle tijd geven jezelf te ontwikkelen in de verschillende carrière-richtingen! Maar liefst 30 knotsgekke mini-games zijn vanaf het begin van de single player-modus toegankelijk. In de Story Mode kun je de overige games vrij spelen.

Zet je schrap voor deze doldwaze game geschikt voor het hele gezin! Zoek een job die bij je past, maak korte metten met de meteorieten en red de Aarde!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.