Indiana jones and the staff of kings
Indiana jones and the staff of kings

Indiana jones and the staff of kings

Vanaf:12,58

Indy is terug met een nieuw avontuur. Deze keer hoeft Harrison Ford niet op te komen draven, want Indiana Jones and the Staff of Kings zal zich exclusief afspelen op de spelcomputers. Indiana Jones and the Staff of Kings vertelt het verhaal van de staf van Mozes. Natuurlijk moet Indiana Jones deze s


EAN
0023272007843
Merk
Lucasarts
Model
INDIANA JONES AND THE STAFF OF KINGS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Indy is terug met een nieuw avontuur. Deze keer hoeft Harrison Ford niet op te komen draven, want Indiana Jones and the Staff of Kings zal zich exclusief afspelen op de spelcomputers. Indiana Jones and the Staff of Kings vertelt het verhaal van de staf van Mozes. Natuurlijk moet Indiana Jones deze staf vinden, en moet hij het ondertussen opnemen tegen Duitsers. Dit gaat weer gepaard met de nodige puzzels, actie, en natuurlijk ook een gezonde dosis humor.

Je kunt de omgeving in je voordeel gebruiken om de tegenstanders te verslaan. Naast je oude vertrouwde zweep en diverse geweren kun je de tegenstanders ook met verschillende voorwerpen in een level om de oren slaan.

Er zijn een aantal voertuigsequenties in Indiana Jones and the Staff of Kings verwerkt. Zo kruip je achter de stuurknuppel van een groot vliegtuig, klim je op de rug van olifant en navigeer je een boot door een woeste rivier. Je kunt de game in een coöperatieve modus samen met een vriend of vriendin spelen of het in de versus modus tegen maximaal drie andere spelers opnemen. Indiana Jones and the Staff of Kings neemt jou hoe dan ook mee op een spannend avontuur!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.