Inazuma eleven strikers
Inazuma eleven strikers

Inazuma eleven strikers

Vanaf:25,64

Bereid je voor op de spetterende actie in deze consoleversie van de populaire voetbal-RPG, dat eerder alleen op handhelds verkrijgbaar was. De arcade-achtige actie van de serie is nog nooit eerder op deze manier in beeld gebracht. Zowel de stadions, de personages als hun spectaculaire acties komen o


EAN
0045496363253
Merk
Nintendo
Model
INAZUMA ELEVEN STRIKERS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Bereid je voor op de spetterende actie in deze consoleversie van de populaire voetbal-RPG, dat eerder alleen op handhelds verkrijgbaar was. De arcade-achtige actie van de serie is nog nooit eerder op deze manier in beeld gebracht. Zowel de stadions, de personages als hun spectaculaire acties komen op het grote scherm helemaal tot leven. Ze zien er precies zo uit zoals de fans van de tv-serie ze het beste kennen.

Doe mee aan verschillende competities waarin het team van Raimon Jr High zich steeds verder omhoog speelt. De belangrijkste gevechten tegen andere teams uit de tv-serie komen in het spel aan bod. Sommige van deze gevechten zijn nog niet eens op televisie vertoond! Je kunt ook je team helemaal zelf samenstellen. Heb je een tegenstander verslagen, dan kun je de spelers uit dit team scouten. Maar bedenk wel, er is een flinke hoeveelheid Inazuma Points en heel wat vakmanschap nodig om een kampioensteam samen te stellen.

Het spel bevat meer dan 150 personages uit de serie, met ieder zijn specifieke kwaliteiten. Door spelers bij elkaar te zetten, ontwikkelen ze een band waardoor bepaalde vaardigheden nog verder ontwikkeld worden. Als je genoeg aandacht besteedt aan teamwork, is het zelfs mogelijk de krachtige Co-op Moves uit te voeren! En als je veel wedstrijden wint, kun je zelfs indrukwekkende Special Moves laten zien, waarmee je de tegenstander een halt kunt toeroepen of zelf recht op het doel kunt afgaan. Het level en het element van de beweging bepalen welke als winnaar uit de strijd komt: jouw actie of die van de tegenstander!

Inazuma Eleven Strikers biedt een flinke uitdaging als je alleen speelt. Met z’n vieren wordt het nog leuker, in de lokale multiplayerstand! Je bepaalt zelf of je samenwerkt als een team of elkaar uitdaagt in wedstrijden van twee tegen twee spelers, of één tegen drie spelers, in losse wedstrijden of in volledige toernooien. Een tweede speler kan zelfs een ondersteunende taak op zich nemen en een Coach of een Manager spelen.

Voorzien van Engelse schermteksten en een Nederlandstalige handleiding. Enige vaardigheid in de Engelse taal is nodig om optimaal van dit spel te kunnen genieten.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.