In the mix ft. armin van buuren
In the mix ft. armin van buuren

In the mix ft. armin van buuren

Vanaf:7,50

'Armin van Buuren: In The Mix' biedt de ultieme DJ ervaring op de Nintendo Wii. Draai samen met één van de beste Nederlandse DJ's in 'Armin van Buuren: In The Mix'!'Armin van Buuren: In The Mix' bevat vele muziekmasters van Armin van Buuren zelf en diverse artiesten waarmee Armin heeft samengewerk


EAN
8713747103409
Merk
Easy interactive
Model
IN THE MIX FT. ARMIN VAN BUUREN

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
'Armin van Buuren: In The Mix' biedt de ultieme DJ ervaring op de Nintendo Wii. Draai samen met één van de beste Nederlandse DJ's in 'Armin van Buuren: In The Mix'!

'Armin van Buuren: In The Mix' bevat vele muziekmasters van Armin van Buuren zelf en diverse artiesten waarmee Armin heeft samengewerkt. Om de ervaring compleet te maken heeft Armin uniek en niet eerder uitgebracht materiaal in de Wii game verwerkt.

Het is in 'Armin van Buuren: In The Mix' de bedoeling om met behulp van de beschikbare effecten, loops en losse parts zelf muziek te mixen. Dit gebeurt natuurlijk met behulp van de Wii afstandsbediening en de nunchuck. Het mixen met deze controller werkt verrassend intuïtief en voor je het weet heb je zelf een heerlijke track vanuit je huiskamer in elkaar gemixt!

'Armin van Buuren: In The Mix' laat je zien hoe Armin van Buuren zijn DJ-technieken in de praktijk brengt, maar je kunt er geheel je eigen draai aan geven. Oefen je skills en maak je vrienden en familie helemaal gek met dikke Dance en Trance beats in 'Armin van Buuren: In The Mix'!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.