Hip hop dance experience
Hip hop dance experience

Hip hop dance experience

Vanaf:32,49

The Hip Hop Dance Experience is een spel waarbij spelers ritmisch op de maat van de muziek moeten dansen. De moves worden op het scherm getoond, terwijl de Wii-afstandsbediening alle bewegingen waarneemt en beoordeelt.The Hip Hop Dance Experience draait uiteraard volledig om hiphop. Bekende choreogr


EAN
3307215657898
Merk
Ubisoft
Model
HIP HOP DANCE EXPERIENCE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
The Hip Hop Dance Experience is een spel waarbij spelers ritmisch op de maat van de muziek moeten dansen. De moves worden op het scherm getoond, terwijl de Wii-afstandsbediening alle bewegingen waarneemt en beoordeelt.

The Hip Hop Dance Experience draait uiteraard volledig om hiphop. Bekende choreografen uit de danswereld hebben meegewerkt, waaronder Laurie-Ann Gibson en Dave Scott. Samen is een selectie gemaakt van de beste hiphop en de tofste moves die het genre naar een hoger niveau tillen.

Gibson is vooral bekend als choreografe en creative director van Nicki Minaj, terwijl Dave Scott in de Amerikaanse versie van So You Think You Can Dance zit. Zij worden bijgestaan door danstalent Kid David (Step Up 3D). Dankzij The Hip Hop Dance Experience verandert jouw huiskamer in een ware videoclip waar zelfs Lady Gaga een puntje aan kan zuigen.

In The Hip Hop Dance Experience zijn in totaal meer dan zevenhonderd dansmoves verwerkt. Het spel is geschikt gemaakt voor beginners en gevorderden en maakt van jou een ware danskoning(in)!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.