Heathcliff: the fast  the furriest
Heathcliff: the fast  the furriest

Heathcliff: the fast the furriest

Vanaf:14,99

Het racespel Heathcliff: The Fast and the Furriest plaatst jou in de spreekwoordelijke schoenen van de eigenwijze kater Heathcliff. De jaren negentig tekenfilmheld moet zijn liefje Sonja redden uit handen van buitenaardse wezens. Het enige wat hij nu moet doen, is racen voor volk en vaderland!Katach


EAN
5060216311289
Merk
Enjoy gaming
Model
HEATHCLIFF: THE FAST THE FURRIEST

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Het racespel Heathcliff: The Fast and the Furriest plaatst jou in de spreekwoordelijke schoenen van de eigenwijze kater Heathcliff. De jaren negentig tekenfilmheld moet zijn liefje Sonja redden uit handen van buitenaardse wezens. Het enige wat hij nu moet doen, is racen voor volk en vaderland!

Katachtige aliens hebben een eeuwigheid gezocht naar een nieuw planeet om te wonen. En natuurlijk landen zij precies in de achtertuin van Heathcliff. Ze ontvoeren Sonja en geven haar alleen terug wanneer de brutale kater hen verslaat.

In Heathcliff: The Fast and the Furriest kan je spelen met de hoofdpersoon, zijn vrienden en natuurlijk kan je veel vijanden tegen. Verschillende voertuigen met elk hun eigen voor- en nadelen zorgen voor flink wat diversiteit. Dit spel is met twee gamers tegelijk te spelen. Hoofdzakelijk neem je het in Heathcliff: The Fast and the Furriest op tegen computergestuurde vijanden.

Een kat in het nauw maakt rare sprongen, en dat kan zeker gezegd worden van deze racende Heathcliff. Als dat maar goed gaat!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.