Guilty gear xx: accent core plus
Guilty gear xx: accent core plus

Guilty gear xx: accent core plus

Vanaf:14,99

Guilty Gear XX Accent Core Plus is een heuze vechtgame. Spelers kunnen simpele en speciale aanvallen gebruiken om hun vijand te verslaan. Het is een 2D-vechtspel dat boordevol zit met actie. Alle personages zijn gebaseerd op heavy metal. Deze keer zitten er meer dan twintig personages in deze vecht


EAN
4510772105194
Merk
Pqube
Model
GUILTY GEAR XX: ACCENT CORE PLUS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Guilty Gear XX Accent Core Plus is een heuze vechtgame. Spelers kunnen simpele en speciale aanvallen gebruiken om hun vijand te verslaan. Het is een 2D-vechtspel dat boordevol zit met actie. Alle personages zijn gebaseerd op heavy metal.

Deze keer zitten er meer dan twintig personages in deze vechtgame. De serie bestaat al een flink aantal jaren, en zo zullen veel bekende gezichten voorbij komen. Dat is natuurlijk niet alles, want fans kunnen aan de slag met nieuwe bewegingen. Zo kunnen spelers de Force Break gebruiken om krachtig door een verdediging heen te breken of Slashback als een aanvallende verdediging om de tegenstander tijdelijk uit te schakelen.

Natuurlijk kan je met al deze personages lekker tegen elkaar gaan vechten, maar er is meer. De ontwikkelaar heeft verschillende spelfuncties in het spel gestopt. In de arcade modus kan je domweg tegen elkaar vechten en dit geldt ook voor de versus modus. Naast de reguliere training optie, biedt deze game ook nog eens de Survival-spelfunctie. Bij deze spelmodi komt echt uitdaging om de hoek kijken. Hoe lang kan jij overleven in de ring?

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.