Gp classic racing  wii
Gp classic racing  wii

Gp classic racing wii

Vanaf:9,99

'GP Racing' neemt je terug naar de jaren zestig om je het gouden tijdperk van de autosport te laten beleven! In 'GP Racing' krijg je spannende races voorgeschoteld waarin niet alleen de winst, maar ook etiquette een grote rol spelen. Race met vijf klassieke auto's over meer dan tien uitdagende circ


EAN
7340044300494
Merk
Nordic games
Model
GP CLASSIC RACING WII

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
'GP Racing' neemt je terug naar de jaren zestig om je het gouden tijdperk van de autosport te laten beleven! In 'GP Racing' krijg je spannende races voorgeschoteld waarin niet alleen de winst, maar ook etiquette een grote rol spelen.

Race met vijf klassieke auto's over meer dan tien uitdagende circuits in 'GP Racing'. Door over uiteenlopende banen als Montresa Speedway of St. Christo te rijden, verzamel je punten waarmee je nieuwe uitbreidingen voor de auto's in je garage vrij speelt!

'GP Racing' bevat verschillende spelmodi waarin je rijvaardigheid stevig op de proef wordt gesteld. Probeer in de Challenge-, Race- of Championship-modi maar eens als eerste over de streep te komen!

De wagens in 'GP Racing' hebben een realistisch schade-model waarbij een botsing een flinke deuk kan opleveren. Daarnaast kun je een vriend of vriendin in de multiplayer uitdagen om een potje klassiek te racen!

Race met stijl in 'GP Racing'!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.