Gormiti the lords of nature + figure  wii
Gormiti the lords of nature + figure  wii

Gormiti the lords of nature + figure wii

Vanaf:18,00

* Deze game wordt geleverd met een Gormiti-poppetje! 'Gormiti: The Lords of Nature!' is een game gebaseerd op personages en locaties uit de populaire Gormiti TV show, een coproductie van Marathon Media & Giochi Preziosi. Het spel vindt plaats op het prachtig geïllustreerde eiland Gorm, waar de hee


EAN
4012927093474
Merk
Konami
Model
GORMITI THE LORDS OF NATURE + FIGURE WII

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
* Deze game wordt geleverd met een Gormiti-poppetje!

'Gormiti: The Lords of Nature!' is een game gebaseerd op personages en locaties uit de populaire Gormiti TV show, een coproductie van Marathon Media & Giochi Preziosi. Het spel vindt plaats op het prachtig geïllustreerde eiland Gorm, waar de heersers van 'aarde', 'zee', 'lucht' en 'bos' de opdracht hebben te voorkomen dat de kwaadaardige Magmion dood en verderf zaait.

Het verhaal van 'Gormiti: The Lords of Nature!' start wanneer een personage genaamd Razzle, tijdens het schoonmaken van de bibliotheek, per ongeluk een paar oude boeken omstoot in een portaal. De boeken vallen naar beneden op Gorm en komen terecht voor de voeten van Magmion, de kwaadaardige Gormiti van het lava.

Magmion leest het boek over een oude legende dat gaat over het bij elkaar brengen van 5 heilige amuletten, welke zijn verspreid over Gorm. Wanneer de amuletten eenmaal bij elkaar zijn gebracht, wordt er toegang verkregen tot een inter-dimensionale poort met toegang tot de planeet aarde! The 'Lords of Nature' moeten al hun unieke krachten gebruiken om Magmion's plannen tegen te houden en de aarde te redden. Als speler bestuur je de heersers van de natuur, en heb je steeds weer de keuze met welke van de 'Lords' je wilt spelen.

In aanvulling op het verhaal en de arcade modes die je kunt vinden in 'Gormiti: The Lords of Nature!' is het ook mogelijk om met twee spelers samen te spelen. Het spel beschikt daarnaast ook over puzzelgames, waarbij de puzzelstukjes van de verschillende hoofdpersonen verzameld en aan elkaar gemaakt moeten worden. De complete afbeelding onthult vervolgens een interactief driedimensionaal personage.

Alle tussenfilmpjes uit 'Gormiti: The Lords of Nature!' zijn ingesproken door de acteurs uit de tekenfilmserie, en eenmaal ontgrendeld kan er achtereenvolgens naar 40 minuten actie gekeken worden!

Beleef de avonturen van de Gormiti!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.