Ferrari challenge + race stuur
Ferrari challenge + race stuur

Ferrari challenge + race stuur

Vanaf:44,99

Ferrari Challange is een game ontwikkeld in samenwerking met autofabrikant Ferrari. Natuurlijk staat racen centraal en dat zullen we weten ook. Met dikke, rode bolides scheuren we over het parkoers in Ferrari Challenge. Deze versie van Ferrari Challenge voor de Nintendo Wii wordt geleverd met een sp


EAN
8716051051824
Merk
Msl
Model
FERRARI CHALLENGE + RACE STUUR

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Ferrari Challange is een game ontwikkeld in samenwerking met autofabrikant Ferrari. Natuurlijk staat racen centraal en dat zullen we weten ook. Met dikke, rode bolides scheuren we over het parkoers in Ferrari Challenge. Deze versie van Ferrari Challenge voor de Nintendo Wii wordt geleverd met een speciaal stuurtje waar de Wii-afstandsbediening in vastgemaakt kan worden. Op die manier heb jij een echt stuur in je hand tijdens het racen!

In de game waar alles zou moeten draaien om realisme is het mogelijk om te rijden op bestaande racecircuits. De meest luxe banen van Europa komen voorbij in Ferrari Challenge en daarbij kan de parkoers in Italië natuurlijk niet ontbreken. Dat Ferrari Challenge niet zo maar een game is, bewijst autocoureur Bruno Senna wel. Senna heeft meegewerkt aan deze game om zo het spel een realistisch gevoel te geven.

De Ferrari Challenge is in 1993 als een aparte raceklasse ontstaan en kent wereldwijde competities. De winnaar van elke race gaat naar de Italiaanse stad Modena in Italië om tegen de winnaars van andere competities te racen. Je zult dus flink uit moeten pakken om het te redden tot en met de race in Modena!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.