Farm animal racing + racing wheel
Farm animal racing + racing wheel

Farm animal racing + racing wheel

Vanaf:59,98

Een knotsgekke cartoon race game boordevol humor voor de Nintendo Wii. Kruip achter het stuur als één van de acht maffe boerderij dieren om mee te racen in sterk uiteenlopende werelden. Zet je schrap want ieder circuit zit vol met verrassende elementen. Verzamel hoefijzers om sneller te kunnen rac


EAN
8718274541946
Merk
Easy interactive
Model
FARM ANIMAL RACING + RACING WHEEL

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Een knotsgekke cartoon race game boordevol humor voor de Nintendo Wii. Kruip achter het stuur als één van de acht maffe boerderij dieren om mee te racen in sterk uiteenlopende werelden. Zet je schrap want ieder circuit zit vol met verrassende elementen. Verzamel hoefijzers om sneller te kunnen racen en gooi allerlei voorwerpen naar je tegenstanders om hen af te remmen, maar pas op voor de modderplassen op de weg!

Je kan zelf kiezen waar je een race gaat rijden. Op de boerderij, op een tropisch pirateneiland, in Egypte of zelfs op de Noordpool! Ook kan je in de tijd reizen. Zo speel je in de Middeleeuwen, of in de verre toekomst! Jij bepaalt het allemaal zelf! Je kan alleen spelen of tegen je vrienden (max 4 spelers).

Urenlang speelplezier voor de hele familie. Deze game zit inbegrepen met het Wii racing stuur. Let op! Wii Controller niet inbegrepen!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.