Family trainer: treasure adventure (zonder mat)
Family trainer: treasure adventure (zonder mat)

Family trainer: treasure adventure (zonder mat)

Vanaf:16,95

'Family Trainer: Treasure Adventure' laat spelers fysieke uitdagingen voltooien. Er moet gezwaaid en gesprongen worden, en dit alles in een avontuur in de stijl van een Hollywood-blockbuster. 'Family Trainer: Treasure Adventure' moet spelers in ieder geval duidelijk maken waarom mensen armen en bene


EAN
3700577001604
Merk
Namco bandai
Model
FAMILY TRAINER: TREASURE ADVENTURE (ZONDER MAT)

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
'Family Trainer: Treasure Adventure' laat spelers fysieke uitdagingen voltooien. Er moet gezwaaid en gesprongen worden, en dit alles in een avontuur in de stijl van een Hollywood-blockbuster. 'Family Trainer: Treasure Adventure' moet spelers in ieder geval duidelijk maken waarom mensen armen en benen hebben.

In 'Family Trainer: Treasure Adventure' wordt de speler naar allerlei exotische locaties gestuurd om verborgen schatten te vinden. Daarnaast zijn er ook nog eens 24 verschillende activiteiten die met meerdere spelers te spelen zijn. Spelers moeten springen op de speciale Family Trainer-mat, terwijl er met de Wii-afstandsbediening gezwaaid moeten worden om als een echte held de schatten te vinden.

In 'Family Trainer: Treasure Adventure' reis je door de dichte jungle, met lava gevulde grotten en bevroren ijsmassa's. Het maakt dan ook niet uit of je samenwerkt of tegen elkaar speelt, lol heb je zeker. 'Family Trainer: Treasure Adventure' zit boordevol nieuwe spelmodi. In totaal zijn er zeventig verschillende spelletjes om iedereen het naar z'n zin te maken. De Party-modus voor maximaal acht spelers brengt bovendien flink wat competitiviteit met zich mee, en in de adventure-modus kunnen spelers als schatzoeker aan de slag.

Het spelen van de spelletjes in 'Family Trainer: Treasure Adventure' wordt nog een stuk leuker door de mogelijkheid om medailles en badges te verzamelen. Diverse andere uitdagingen zijn juist weer met vier spelers te spelen, en zo biedt 'Family Trainer: Treasure Adventure' plezier voor elke groep.

'Family Trainer: Treasure Adventure' dient gespeeld te worden met de bijbehorende Family Trainer-mat.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.