Family party: fitness fun
Family party: fitness fun

Family party: fitness fun

Vanaf:61,42

Family Party: Fitness Fun is het nieuwste spel in de populaire Family Party-serie. In deze serie staat het spelplezier van jong en oud centraal. Na 30 Great Games en het geweldige 30 Great Games Outdoor Fun is het nu tijd om eens flink te trainen met Fitness Fun.Family Party: Fitness Fun is speciaal


EAN
3700577001628
Merk
D3p
Model
FAMILY PARTY: FITNESS FUN

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Family Party: Fitness Fun is het nieuwste spel in de populaire Family Party-serie. In deze serie staat het spelplezier van jong en oud centraal. Na 30 Great Games en het geweldige 30 Great Games Outdoor Fun is het nu tijd om eens flink te trainen met Fitness Fun.

Family Party: Fitness Fun is speciaal gericht op kinderen. Zij hebben een keuze uit een dozijn schattige personages om tegen elkaar te strijden in dertig verschillende spelletjes. Hier kunnen zijn topscores neerzetten en medailles winnen. Deze virtuele Olympische spelen is dan ook met vier spelers te spelen. Hierbij kan onder meer gebruik worden gemaakt van het Wii Balance Board.

Fitness Fun is een creatief spel met slimme spelelementen voor jong en oud. Kinderen kunnen zich helemaal uitleven met de verschillende minigames! De diversiteit en toegankelijkheid van Family Party: Fitness Fun zijn de grootste kracht!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.