Eldar saga  wii
Eldar saga  wii

Eldar saga wii

Vanaf:156,95

Eldar Saga voor de Nintendo Wii is een rollenspel in zijn meest pure vorm. De game draait om het verhaal, laat spelers hun personages steeds sterker maken en biedt de mogelijkheid het personage naar eigen wens vorm te geven en te laten ontwikkelen. Eldar Saga begint met het maken van je eigen person


EAN
5060102952077
Merk
Rising star games
Model
ELDAR SAGA WII

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Eldar Saga voor de Nintendo Wii is een rollenspel in zijn meest pure vorm. De game draait om het verhaal, laat spelers hun personages steeds sterker maken en biedt de mogelijkheid het personage naar eigen wens vorm te geven en te laten ontwikkelen.

Eldar Saga begint met het maken van je eigen personage, waarbij je een keuze hebt uit vijf basis typen (krijger, tovenaar etc). Deze keuze heeft weer invloed op je vaardigheden, de wapens die je kunt gebruiken en de beroepen die je kunt kiezen.

Het verhaal van Eldar Saga is verdeeld in twee hoofdstukken. In het eerste hoofdstuk moet je fragmenten van een meteoriet verzamelen terwijl monsters hun land doorkruizen en jou lastig vallen. Het tweede hoofdstuk speelt zich honderd jaar later af wanneer de monsters de wereld bijna hebben overgenomen.

De gevechten in Eldar Saga zijn real-time. Dat betekent dat je direct kunt aanvallen en dat je altijd aangevallen kunt worden. Bevrijd de wereld van de monsters!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.