Drawn to life: het nieuwe hoofdstuk
Drawn to life: het nieuwe hoofdstuk

Drawn to life: het nieuwe hoofdstuk

Vanaf:14,99

Drawn To Life: Het Nieuwe Hoofdstuk is het vervolg op de succeshit op de Nintendo DS. Voor deze game is het de bedoeling dat jij de held tekent en zo met de door jouzelf ontwikkelde held op avontuur gaat. Zelf tijdens je avontuur kan je direct in het scherm tekenen om op die manier een handig opstap


EAN
4005209127974
Merk
Thq
Model
DRAWN TO LIFE: HET NIEUWE HOOFDSTUK

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Drawn To Life: Het Nieuwe Hoofdstuk is het vervolg op de succeshit op de Nintendo DS. Voor deze game is het de bedoeling dat jij de held tekent en zo met de door jouzelf ontwikkelde held op avontuur gaat. Zelf tijdens je avontuur kan je direct in het scherm tekenen om op die manier een handig opstapje te maken naar bijvoorbeeld een hoger gelegen plateau. Je kunt zelfs een hamsterbal maken voor je eigen personage om zo alle vijanden te pletten. De beperking van Drawn To Life: Het Nieuwe Hoofdstuk is je eigen inlevingsvermorgen!

Een dorpje dat met het uitsterven wordt bedreigd en wordt vastgehouden door de eeuwige winter heeft jouw hulp nodig. De overgebleven inwoners van het dorpje hebben je nodig om hun verloren bezittingen terug te krijgen. Zo moet je de zon, de maan, fruitbomen, vissen, regenwolken, planten, dieren en nog veel meer terug zien te krijgen.

In Drawn To Life: Het Nieuwe Hoofdstuk speel jij de Creator en kunt je eigen personages tekenen en deze tot leven laten komen. In de Challenge-modus moet je je een weg rennen, springen en vechten door het avontuur. In de Village-modus kun je een pauze nemen van alle actie en rondhangen in het dorpje en je creaties zien omgaan met de bewoners, de omgevingen en andere creaties.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.