Drag  stock racer  wii
Drag  stock racer  wii

Drag stock racer wii

Vanaf:9,99

Start de motoren en maak je klaar om het parcours over te scheuren in 'Drag & Stock Racer + Steering Wheel'! Ben jij klaar voor de snelste en meest gevaarlijke autosport ter wereld? 'Drag & Stock Racer + Steering Wheel Wii' laat je met meer dan zestien verschillende dragster-racemonsters over de we


EAN
7340044300531
Merk
Nordic games
Model
DRAG STOCK RACER WII

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Start de motoren en maak je klaar om het parcours over te scheuren in 'Drag & Stock Racer + Steering Wheel'! Ben jij klaar voor de snelste en meest gevaarlijke autosport ter wereld?

'Drag & Stock Racer + Steering Wheel Wii' laat je met meer dan zestien verschillende dragster-racemonsters over de weg scheuren. Zet op je Nitro-boosters aan om als eerste over de streep te knallen. In 'Drag & Stock Racer + Steering Wheel' kunnen alleen de echte durfals als winnaar uit de bus komen!

Race door verschillende spelmodi als Championship, Shoot Out, Big Ramp en Stunt Arena in 'Drag & Stock Racer + Steering Wheel'. Naast de uitgebreide singleplayer-modus kun je het ook tegen een andere speler opnemen in de spannende Head to Head-modus!

Trap het pedaal diep in en ga voor de winst in 'Drag & Stock Racer + Steering Wheel'. Maar pas op; het is niet gemakkelijk om een racemonster met duizenden pk's op de weg te houden!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.