Drag  stock racer + steering wheel
Drag  stock racer + steering wheel

Drag stock racer + steering wheel

Vanaf:16,99

'Drag & Stock Racer + Steering Wheel' bevat naast de game een speciaal racestuur voor de Wii afstandsbediening. Start de motoren en maak je klaar om het parcours over te scheuren in 'Drag & Stock Racer + Steering Wheel'! Ben jij klaar voor de snelste en meest gevaarlijke autosport ter wereld? 'Dra


EAN
7340044300876
Merk
Nordic games
Model
DRAG STOCK RACER + STEERING WHEEL

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
'Drag & Stock Racer + Steering Wheel' bevat naast de game een speciaal racestuur voor de Wii afstandsbediening.

Start de motoren en maak je klaar om het parcours over te scheuren in 'Drag & Stock Racer + Steering Wheel'! Ben jij klaar voor de snelste en meest gevaarlijke autosport ter wereld?

'Drag & Stock Racer + Steering Wheel Wii' laat je met meer dan zestien verschillende dragster-racemonsters over de weg scheuren. Zet op je Nitro-boosters aan om als eerste over de streep te knallen. In 'Drag & Stock Racer + Steering Wheel' kunnen alleen de echte durfals als winnaar uit de bus komen!

Race door verschillende spelmodi als Championship, Shoot Out, Big Ramp en Stunt Arena in 'Drag & Stock Racer + Steering Wheel'. Naast de uitgebreide singleplayer-modus kun je het ook tegen een andere speler opnemen in de spannende Head to Head-modus!

Trap het pedaal diep in en ga voor de winst in 'Drag & Stock Racer + Steering Wheel'. Maar pas op; het is niet gemakkelijk om een racemonster met duizenden pk's op de weg te houden!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.