Doras grote verjaardag avontuur
Doras grote verjaardag avontuur

Doras grote verjaardag avontuur

Vanaf:10,98

Spel voor de Nintendo Wii: Dora's Grote Verjaardag Avontuur BESCHRIJVING: In Dora's Grote Verjaardag Avontuur vier je feest met Dora en haar vrienden. Er is alleen wel een klein probleempje: Dora zit vast in een verhalenboek. Er volgt een spannend avontuur door dit magische boek om uit


EAN
5026555044653
Merk
Take two
Model
DORAS GROTE VERJAARDAG AVONTUUR

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Spel voor de Nintendo Wii: Dora's Grote Verjaardag Avontuur

BESCHRIJVING:
In Dora's Grote Verjaardag Avontuur vier je feest met Dora en haar vrienden. Er is alleen wel een klein probleempje: Dora zit vast in een verhalenboek. Er volgt een spannend avontuur door dit magische boek om uiteindelijk op tijd op het feestje te komen. Dora moet veel springen, klimmen en slingeren om de verschillende levels door te komen.

In Dora's Grote Verjaardag Avontuur bezoek je bekende locaties uit de animatieserie van Dora. Zo kom je langs het Dansbos en een grote hoge berg. Met behulp van een grote luchtbel en een eenhoorn reis je extra snel door het betoverende boek.

Voor de kleinste Wii-ers onder ons. Voor kind van 3 prima te doen! Leuk allemaal verschillende levels, en ook een soort minigames er tussen in. Daardoor is het niet saai en blijft het uitdagend. Zit niet echt een verhaal lijn in, maar door muziek, kleuren, spellen en opdrachtjes voor kleintjes goed te doen. Ze worden er erg behendig van met de Wii.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.