Disney: bolt
Disney: bolt

Disney: bolt

Vanaf:26,50

Kruip in de huid van het schattige maar o zo dappere hondje Bolt!Bolt is gebaseerd op de gelijknamige Disney-film waarin het hondje Bolt opgroeit op de set van een televisieshow en er van overtuigd is over speciale superkrachten te bezitten. Maar als hij per ongeluk terecht komt in New York, ontdekt


EAN
8717418214180
Merk
Disney interactive
Model
DISNEY: BOLT

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Kruip in de huid van het schattige maar o zo dappere hondje Bolt!

Bolt is gebaseerd op de gelijknamige Disney-film waarin het hondje Bolt opgroeit op de set van een televisieshow en er van overtuigd is over speciale superkrachten te bezitten. Maar als hij per ongeluk terecht komt in New York, ontdekt hij dat zijn gewaagde stunts niet volgens plan verlopen en dat zijn vroegere televisieleventje met superkrachten verre van realistisch was... Door vallen en opstaan leert Bolt vervolgens dat de ware 'superkrachten' van een hond liggen in het trouw zijn aan zijn baasje

Maak gebruik van Bolts vernietigende laser-ogen en sonische superblaf


In Disney's Bolt, neem jij de controle over het heldhaftige hondje Bolt en zijn baasje Penny. Gelukkig kan Bolt flink van zich afbijten en heeft ie een paar speciale superkrachten waar je gebruik van kunt maken. Zijn sonische superblaf en priemende laserstralen hebben een verwoestend effect op alle tegenstanders. Als je in de huid kruipt van zijn baasje Penny kun je het iets subtieler aanpakken. Zij beschikt immers over speciale stealth- en hacking-vaardigheden en een 'wheelbar', om vijanden te slim af te zijn.

Snelle, grappige en cartoony gameplay!


Bolt ziet er goed uit, met levendige, geanimeerde karakters, kleurrijke locaties en veel dingen die vernietigd kunnen worden als het heroïsche hondje tekeer gaat.. De Gameplay is verdeeld tussen Bolt en zijn baasje, Penny. De gedeeltes waarin je als Bolt speelt staan vaak bol van de actie en zul je een flink aantal knopcombinaties moeten indrukken om alle tegenstanders en obstakels uit de weg te kunnen ruimen. Penny vermijdt het liefst de actie en probeert door middel van verschillende minigames, schakelaars, schuivende en draaiende platformen en gewaagde sprongen verder te komen.

Bolt is een leuke game voor vooral jong, maar zeker ook voor oud. De kleurrijke levels, de spannende actie en de uitdagende puzzels houden je aan je beeldscherm gekluisterd. Heb je genoten van de film? Dan zal het spel vast en zeker ook een grote glimlach op je gezicht toveren!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.