Disney universe  wii
Disney universe  wii

Disney universe wii

Vanaf:12,32

Disney Universe is een actiespel vol avontuur in een mix van werelden die geïnspireerd zijn door Disney animatie- en live action films. Verkleed je als je favoriete Disneyheld en ga op avontuur in Disney Universe!In Disney Universe moeten krachtige vijanden worden verslagen en moeilijke puzzels wor


EAN
8717418326661
Merk
Disney interactive
Model
DISNEY UNIVERSE WII

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Disney Universe is een actiespel vol avontuur in een mix van werelden die geïnspireerd zijn door Disney animatie- en live action films. Verkleed je als je favoriete Disneyheld en ga op avontuur in Disney Universe!

In Disney Universe moeten krachtige vijanden worden verslagen en moeilijke puzzels worden opgelost om het universum te redden. Kies uit meer dan veertig verschillende klassieke en hedendaagse kostuums zoals Alice van Alice in Wonderland, het groene eenogige monster Mike Wazawski uit Monsters, Inc., de personages van TRON en Stitch van Lilo & Stitch!

Er zijn in totaal zes werelden die geïnspireerd zijn op verschillende Disney-films in Disney Universe. In elke wereld moet je missies en opdrachten volbrengen die overeenkomen met de verhaallijnen uit de films. Kun jij de wereld van de ondergang redden?

Disney Universe biedt humor, hectische actie en de mogelijkheid om met drie vrienden samen te spelen. Ga met z'n vieren op avontuur in verschillende Disney-werelden in Disney Universe!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.