Disney prinses betoverende verhalen (udraw)
Disney prinses betoverende verhalen (udraw)

Disney prinses betoverende verhalen (udraw)

Vanaf:9,99

Neem een kijkje in de wereld van de Disney-prinsessen! Met Disney Prinses Betoverende Verhalen ga je op reis met de prinsessen uit de tekenfilms Assepoester, de Kleine Zeemeermin, Sneeuwwitje en Aladdin!Deze Nintendo Wii-versie van Disney Princess: Betoverende Verhalen moet gespeeld worden met het u


EAN
4005209149822
Merk
Thq
Model
DISNEY PRINSES BETOVERENDE VERHALEN (UDRAW)

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Neem een kijkje in de wereld van de Disney-prinsessen! Met Disney Prinses Betoverende Verhalen ga je op reis met de prinsessen uit de tekenfilms Assepoester, de Kleine Zeemeermin, Sneeuwwitje en Aladdin!

Deze Nintendo Wii-versie van Disney Princess: Betoverende Verhalen moet gespeeld worden met het uDraw-tablet. Dit tablet is los verkrijgbaar.

De game staat in het teken om 6 Disney prinsessen te begeleiden door de klassieke magische sprookjesverhalen. Tevens zijn er mode & muziek activiteiten en stickerboek bezigheden. De zes hoofdrolspeelsters zijn: Ariel (De Kleine Zeemeermin), Jasmine (Aladdin), Tiana (De Princess en de Kikker), Rapunzel (Rapunzel), Belle (Belle en het Beest) en Assepoester.

Creëer je eigen heldin en speel de hoofdrol in een avontuur vol plezier. Help de prinsessen in vier unieke levels hun betoverde rijk weer op orde te brengen en het kwaad te verslaan. Disney Prinses Betoverende Verhalen bevat de positiviteit en vreugde waar de beroemde films bekend om staan!

Bij elke Disney-prinses in Disney Prinses Betoverende Verhalen hoort een ander verhaal en een nieuwe magische wereld, waarin meisjes erachter komen wat je nodig hebt om een echte prinses te zijn: moed, vriendschap, vertrouwen en gevoel voor avontuur.

Disney Prinses Betoverende Verhalen is zo ontworpen dat het perfect past bij de manier waarop meisjes gamen. De allerkleinsten kunnen genieten van prachtige levels en oudere kinderen beleven spannende avonturen!

Word een prinses in Disney Prinses Betoverende Verhalen!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.