Diabolik: the original sin
Diabolik: the original sin

Diabolik: the original sin

Vanaf:9,99

Diabolik: The Original Sin is een derdepersoons actiegame met elementen uit het klassieke avonturen genre. Diabolik: The Original Sin speelt zich af in de stijlvolle wereld van stripheld Diabolik die in 1962 werd bedacht door de Italiaanse zussen Angela en Luciana Giussani. Diabolik: The Original S


EAN
8033102495643
Merk
Black bean games
Model
DIABOLIK: THE ORIGINAL SIN

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Diabolik: The Original Sin is een derdepersoons actiegame met elementen uit het klassieke avonturen genre. Diabolik: The Original Sin speelt zich af in de stijlvolle wereld van stripheld Diabolik die in 1962 werd bedacht door de Italiaanse zussen Angela en Luciana Giussani.

Diabolik: The Original Sin biedt een mix van puzzelrijke gameplay en snelle actie. Zo zul je de spelwereld geduldig moeten afspeuren om de juiste voorwerpen te vinden om er niet veel later lekker op los te knallen. Diabolik: The Original Sin mengt moderne driedimensionale graphics met zwart-witte tweedimensionale stripachtige animaties.

Je speelt de rol van meesterdief Diabolik die er vol goede moed op uit trekt om zijn meisje Eva te redden. Diabolik is een echte anti-held. Hij is een dief en meester in vermommingen. Diabolik is verzot op zijn luxe leventje vol dure auto's en gave gadgets. Bijna niets kan hem iets schelen, behalve de prachtige Eva. Diabolik doet alles om haar te beschermen.

Hoe ver ga jij om je liefde te redden?

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.