Deadly creatures
Deadly creatures

Deadly creatures

Vanaf:14,99

Jaag of word opgejaagd in Deadly Creatures, de super spannende game waarin overleven de grootste overwinning is... Kruip in de huid van een gepantserde schorpioen of angstaanjagende vogelspin en neem het op tegen talloze gevaren uit de dorre woestijn: Dodelijke Gilamonsters, giftige hagedissen, zwar


EAN
4005209111898
Merk
Thq
Model
DEADLY CREATURES

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Jaag of word opgejaagd in Deadly Creatures, de super spannende game waarin overleven de grootste overwinning is... Kruip in de huid van een gepantserde schorpioen of angstaanjagende vogelspin en neem het op tegen talloze gevaren uit de dorre woestijn: Dodelijke Gilamonsters, giftige hagedissen, zwarte weduwen, en het meest gevaarlijke roofdier van allemaal: De Mens. Maak gebruik van de unieke Wii-functies.

Deadly Creatures speelt zich af in een woestijnwereld gevuld met dodelijke wezens en is exclusief ontwikkeld voor de Nintendo Wii. De Wii-controller geeft je de mogelijkheid om elke aanval op jouw eigen manier uit te voeren. Ga je voor een super snelle dodelijke aanval? Of houd je ervan tegenstanders op een sluwe manier te besluipen? Elk dier heeft een aantal unieke bewegingen die je moet de Wii-mote kunt uitvoeren. De intuïtieve besturing en het 'combo-based' gevechtssysteem maken van Deadly Creatures een spannende game met een gezonde mix van brute actie en beklemmende exploratie.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.