De pinguins van madagascar - dr blowhole keert weer terug (u-draw only)
De pinguins van madagascar - dr blowhole keert weer terug (u-draw only)

De pinguins van madagascar - dr blowhole keert weer terug (u-draw only)

Vanaf:9,99

Dr Blowhole wil de wereld veroveren en gebruikt pinguïns om dit doel te bereiken! Speel de gestoorde pinguïns uit je favoriete film en roep de kwaadaardige Dr Blowhole een halt toe in De Pinguins Van Madagascar: Dr Blowhole Keert Weer Terug! Ga op pad met Team Pinguïn en speel twaalf spannende l


EAN
4005209145411
Merk
Thq
Model
DE PINGUINS VAN MADAGASCAR - DR BLOWHOLE KEERT WEER TERUG (U-DRAW ONLY)

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Dr Blowhole wil de wereld veroveren en gebruikt pinguïns om dit doel te bereiken! Speel de gestoorde pinguïns uit je favoriete film en roep de kwaadaardige Dr Blowhole een halt toe in De Pinguins Van Madagascar: Dr Blowhole Keert Weer Terug!

Ga op pad met Team Pinguïn en speel twaalf spannende levels waarbij je avonturen binnen en buiten de dierentuin beleeft! De Pinguïns Van Madagascar: Dr Blowhole Keert Weer Terug! combineert actie en puzzelen op prachtige wijze. Gebruik de unieke vaardigheden van elke pinguïn om verder te komen. Zo kan Rico explosieven plaatsen, is Kowalski een expert in het bouwen van gadgets en kan Private zichzelf door nauwe openingen persen!

De Pinguins Van Madagascar: Dr Blowhole Keert Weer Terug! bevat een flink aantal mini-games. Speel Ninja Knock-Down, Mort Bowling of doe mee aan een danswedstrijd tegen de gestoorde Koning Julien!

Stop de kwade Dr Blowhole en red de wereld in De Pinguins Van Madagascar: Dr Blowhole Keert Weer Terug!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.