Dance party club hits  wii
Dance party club hits  wii

Dance party club hits wii

Vanaf:9,99

'Dance Party Club Hits' is een dansgame voor de Nintendo Wii. Om te dansen op de muziek heb je geen controller, maar een dansmat nodig. Deze sluit je aan op de Nintendo Wii en dankzij de pijlen op de dansmat kan jij op het juiste moment de juiste stap maken. Zo kan iedereen leren dansen! 'Dance Par


EAN
7340044300074
Merk
Nordic games
Model
DANCE PARTY CLUB HITS WII

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
'Dance Party Club Hits' is een dansgame voor de Nintendo Wii. Om te dansen op de muziek heb je geen controller, maar een dansmat nodig. Deze sluit je aan op de Nintendo Wii en dankzij de pijlen op de dansmat kan jij op het juiste moment de juiste stap maken. Zo kan iedereen leren dansen!

'Dance Party Club Hits' is niet voor luie gamers weggelegd. Je zult echt flink op het ritme van de muziek moeten bewegen op de mat. De tracklist van 'Dance Party Club Hits' bevat vijftien lekkere clubnummers met stevige beats. Zo kun je helemaal los gaan op nummers als "Black and Gold" van Sam Sparro, "The Creeps" van Camille Jones, en "Cry For You" van September.

Het is ook mogelijk om 'Dance Party Club Hits' samen met je vrienden te beleven. In de two-player dance off kun je het tegen een andere speler opnemen, terwijl in de Tournament mode maximaal acht spelers tegelijk kunnen dansen. Met de Dance Creator mag je zelf een dansroutine samenstellen en de calorieteller helpt je afvallen. Dance Party Club Hits bevat talloze opties, van een virtueel feest tot een lekkere work-out; het zit er allemaal in!

'Dance Party Club Hits' brengt een virtueel feestje naar jouw huiskamer!

* Voor de optimale ervaring van deze game doe je er goed aan een dansmat aan te schaffen.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.