Crazy crew party
Crazy crew party

Crazy crew party

Vanaf:14,99

Crazy Crew Party brengt een doldwaze TV show naar de Nintendo Wii. Samen met drie andere spelers krijg je meer dan 20 verschillende mini-games voor je kiezen. Alleen met goed teamwork of door elkaar juist lekker dwars te zitten kan jij als winnaar in Crazy Crew Party uit de bus komen. De 20 verschi


EAN
3307211689893
Merk
Ubisoft
Model
CRAZY CREW PARTY

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Crazy Crew Party brengt een doldwaze TV show naar de Nintendo Wii. Samen met drie andere spelers krijg je meer dan 20 verschillende mini-games voor je kiezen. Alleen met goed teamwork of door elkaar juist lekker dwars te zitten kan jij als winnaar in Crazy Crew Party uit de bus komen.

De 20 verschillende mini-games in Crazy Crew Party spelen zich op de meest bizarre locaties af. Van de badkamer tot het winkelcentrum; je neemt het werkelijk overal tegen elkaar op. In de drie tegen één modus kun je met z'n drieën dat ene familielid of die irritante vriend de mond proberen te snoeren.

De mini-games zijn lekker divers met twee compleet verschillende speltypes. In de race-modus van Crazy Crew Party is het de bedoeling om zo snel mogelijk de finish lijn te bereiken, terwijl je in de uitdagingen modus een obstakel parcours uitgestippeld door de tegenspelers foutloos moet zien te doorlopen.

Beleef pret met de hele familie in Crazy Crew Party!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.