Crash car racer  wii
Crash car racer  wii

Crash car racer wii

Vanaf:57,23

Crash Car Racer geeft je het beste van autosport: hoge snelheden, schansen en botsingen met auto's die bestand zijn tegen enorme crashes. Beleef de opwinding van de autosport met Crash Car Racer!Met drie auto klassen en vijf spelmodi brengt Crash Car Racer een zeer uitgebreid pakket aan off-road rac


EAN
7340044300562
Merk
Nordic games
Model
CRASH CAR RACER WII

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Crash Car Racer geeft je het beste van autosport: hoge snelheden, schansen en botsingen met auto's die bestand zijn tegen enorme crashes. Beleef de opwinding van de autosport met Crash Car Racer!

Met drie auto klassen en vijf spelmodi brengt Crash Car Racer een zeer uitgebreid pakket aan off-road raceplezier. Speel singleplayerraces in de Practice, Race, Carnage, Weekend en Championship-spelmodi. Er zijn tal van gevaren op de weg zoals schansen, kruisingen en tegemoetkomend verkeer!

Crash Car Racer heeft tevens een multiplayer modus waarin je samen op de bank tegen een vriend of vriendin kunt racen. Twee spelers kunnen strijden in Head to Head en Capture the Flag spelmodi. Laat je tegenstanders ver achter je door met een turbo over de finishlijn te knallen of beuk ze gewoon snoeihard van de baan!

Beleef het ultieme racegevoel en scheur erop los in Crash Car Racer op de Nintendo Wii!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.