Country dance 2  wii
Country dance 2  wii

Country dance 2 wii

Vanaf:14,99

Doe een dansje met Country Dance 2 voor de Nintendo Wii samen met jouw vrienden. Verzamel drie vrienden en dans mee met de bewegingen op het scherm. Ook kan je meezingen dankzij de tekst op het scherm.Country Dance 2 is toegankelijk voor nieuwkomers en bekenden van het dans- en ritmegenre. Spelers k


EAN
5055377601768
Merk
Funbox
Model
COUNTRY DANCE 2 WII

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Doe een dansje met Country Dance 2 voor de Nintendo Wii samen met jouw vrienden. Verzamel drie vrienden en dans mee met de bewegingen op het scherm. Ook kan je meezingen dankzij de tekst op het scherm.

Country Dance 2 is toegankelijk voor nieuwkomers en bekenden van het dans- en ritmegenre. Spelers kunnen samen dansen op hun favoriete countrymuziek. Het spel bevat ook een perfectie-spelfunctie waarbij gamers alleen beloond worden wanneer een bewegingen perfect uitgevoerd wordt.

Het spel is iets uitdagender dan zijn voorganger en beschikt bovendien over meer liedjes. Naast de mogelijkheid in je eentje te dansen op country-muziek, biedt het spel ook de optie enkele partnerdansjes te doen. Zo kunnen vier spelers elk een eigen choreografie doen op hetzelfde nummer. In totaal vind je in dit spel meer dan dertig nieuwe nummers!

Onder de nummers van Country Dance 2 vind je: Look it up, Hell on the Heart, Won't Be Lonely Long, All American Girl, Sideways, Old Alabama, Take a Back Road en People are Crazy. Kom op cowboy, doe die voetjes van de vloer!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.