Chicken riot + gun
Chicken riot + gun

Chicken riot + gun

Vanaf:15,95

'Chicken Riot ' voor de Nintendo Wii is één groot knalfestijn. Met de Wii-afstandsbediening als persoonlijk geweer moet je zoveel mogelijk rondvliegende kippen neerschieten.Het gaat niet helemaal goed met de lokale kippenboer. Maffe kippen hebben het anonieme saaie leven van de boer geïnfiltreerd


EAN
8718274542127
Merk
City interactive
Model
CHICKEN RIOT + GUN

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
'Chicken Riot ' voor de Nintendo Wii is één groot knalfestijn. Met de Wii-afstandsbediening als persoonlijk geweer moet je zoveel mogelijk rondvliegende kippen neerschieten.

Het gaat niet helemaal goed met de lokale kippenboer. Maffe kippen hebben het anonieme saaie leven van de boer geïnfiltreerd. En nu zijn al zijn kippen helemaal gestoord geworden. Kippen op raketten, kippen op waterski's en springend op trampolines.

In 'Chicken Riot' is het de bedoeling dat de gemene kippen op hun plaats worden gezet. Blaas ze kapot met een arsenaal aan wapens en gebruik 'egg bullet time' om ze in slow-motion neer te knallen!

'Chicken Riot ' kan in je eentje gespeeld worden, maar het is ook een mogelijk om met twee spelers tegelijk te spelen. Er wordt dan gestreden om de meeste punten en wie wil nou niet uitvinden wie de beste is in het neerschieten van kippen!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.