Call of duty: modern warfare 3
Call of duty: modern warfare 3

Call of duty: modern warfare 3

Vanaf:14,99

Call of Duty: Modern Warfare 3 is het nieuwste deel in de meest succesvolle gameserie ooit. In Call of Duty: Modern Warfare 3 bereik je eindelijk de epische conclusie in het verhaal waar de miljoenen fans van de serie al jaren op wachten!Call of Duty: Modern Warfare 3 laat gamers vechten in meer dan


EAN
5030917096693
Merk
Activision
Model
CALL OF DUTY: MODERN WARFARE 3

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Call of Duty: Modern Warfare 3 is het nieuwste deel in de meest succesvolle gameserie ooit. In Call of Duty: Modern Warfare 3 bereik je eindelijk de epische conclusie in het verhaal waar de miljoenen fans van de serie al jaren op wachten!

Call of Duty: Modern Warfare 3 laat gamers vechten in meer dan elf wereldsteden waaronder New York, Parijs en London. Het verhaal van Call of Duty: Modern Warfare 3 gaat verder waar deel twee ophield. De Amerikanen vechten tegen de Russen waarbij gamers in de huid kruipen van nieuwe en oude personages. De campagne bevat vijftien missies beginnend met een Russische aanval op Manhattan en eindigd met een laatste gevecht in Dubai.

In het verhaal van Call of Duty Modern Warfare 3 steekt het terrorisme weer de kop op. Een persoon krijgt het voor elkaar de wereld in chaos te brengen en de Derde Wereldoorlog uit te laten breken. Deze keer is het dus echt menens!

De multiplayer modus bevat wederom een breed scala aan verschillende competitieve en coöperatieve spelmodi. Spelers moeten tegen elkaar spelen of juist samenwerken om de overwinning binnen te halen.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.