Call of duty: modern warfare - reflex edition
Call of duty: modern warfare - reflex edition

Call of duty: modern warfare - reflex edition

Vanaf:9,99

Call Of Duty: Modern Warfare is de eerste Call Of Duty-game die zich afspeelt in het heden. We laten de Tweede Wereldoorlog achter ons en belanden midden in de strijd tegen het terrorisme. Vier Russische machthebbers willen een staatsgreep plegen. Zij doen dit onder de naam 'Four Horsemen of the Apo


EAN
5030917070891
Merk
Activision
Model
CALL OF DUTY: MODERN WARFARE - REFLEX EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Call Of Duty: Modern Warfare is de eerste Call Of Duty-game die zich afspeelt in het heden. We laten de Tweede Wereldoorlog achter ons en belanden midden in de strijd tegen het terrorisme. Vier Russische machthebbers willen een staatsgreep plegen. Zij doen dit onder de naam 'Four Horsemen of the Apocalypse'.

Zakhaev is het brein achter de operatie. Hij richt zich op het Midden Oosten. De Britse SAS komt er echter achter dat het Midden Oosten helemaal geen prioriteit heeft voor Zakhaev. De terrorist is iets veel groters van plan.

De besturing van Call Of Duty: Modern Warfare is natuurlijk in z'n geheel aangepast aan de Nintendo Wii. Je mikt met je Wii-afstandsbediening, terwijl je de nunchuk gebruikt om rond te lopen, te springen en te rennen.

Call Of Duty: Modern Warfare zit boordevol wapens, actie en voertuigen. Bepaalde scenes spelen zich af op een boot, andere missies zijn juist in steden of in de bossen. Naast het singleplayer avontuur bevat de game ook uitgebreide multiplayer mogelijkheden.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.