Cabelas big game hunter
Cabelas big game hunter

Cabelas big game hunter

Vanaf:7,99

Cabela's Big Game Hunter is een game voor jagers. Het is een spel waarin de speler met zijn jachtgeweer jaagt op dieren. De makers zien het spel als een simulatie van de jacht. Stil zijn, rekening houden met de wind, het hoort er allemaal bij!Als speler ben je in Cabela's Big Game Hunter de jager en


EAN
5030917053535
Merk
Activision
Model
CABELAS BIG GAME HUNTER

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Cabela's Big Game Hunter is een game voor jagers. Het is een spel waarin de speler met zijn jachtgeweer jaagt op dieren. De makers zien het spel als een simulatie van de jacht. Stil zijn, rekening houden met de wind, het hoort er allemaal bij!

Als speler ben je in Cabela's Big Game Hunter de jager en krijg je de beschikking over allerlei vallen, afleidingsmanoeuvres en verrekijkers om dieren op de korrel te nemen. Het spel biedt ruimte om tactisch te jagen of gewoon in een jeep of op een sneeuwscooter te gaan schieten en in het rond te knallen!

Cabela's Big Game Hunter omvat diverse locaties waaronder de Texaanse woestijn en de sneeuwvlaktes en bossen van het ongerepte Alaska. Het is aan jou de keuze waar je wilt gaan jagen. De dieren die je vangt, kan je als trofee in je kamer plaatsen. Zou houd je altijd een aandenken aan die legendarische beer die je hebt afgemaakt.

Cabela's Big Game Hunter, alleen voor echte jagers!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.