Cabelas adventure camp
Cabelas adventure camp

Cabelas adventure camp

Vanaf:14,99

Cabela's Adventure Camp is een avontuurlijk spel in de wildernis. Spelers moeten niet alleen jagen, maar nemen ook plaats in kano's en op motorfietsen om op die manier te 'overleven' in de wildernis. Alle handelingen in het spel moeten door lichaamsbewegingen worden uitgevoerd dankzij de Nintendo Wi


EAN
5030917100932
Merk
Activision blizzard
Model
CABELAS ADVENTURE CAMP

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Cabela's Adventure Camp is een avontuurlijk spel in de wildernis. Spelers moeten niet alleen jagen, maar nemen ook plaats in kano's en op motorfietsen om op die manier te 'overleven' in de wildernis. Alle handelingen in het spel moeten door lichaamsbewegingen worden uitgevoerd dankzij de Nintendo Wii-afstandsbediening.

Met Cabela's Adventure Camp worden snelle en spannende activiteiten die je normaal buiten doet, eindelijk naar binnen gehaald. Zelfs midden in de winter kan je nu in een kano stappen, fietsen of de golven trotseren.

Wanneer spelers tegen elkaar spelen, kunnen ze elkaar ook een beetje pesten door bomen om te duwen en stenen in de weg te leggen. Dit zorgt voor hilariteit alom. Op die manier blijft het spel niet alleen uitdagend, het zorgt er bovendien voor dat het uitdaging biedt voor alle leeftijden.

Met Cabela's Adventure Camp haal jij de avonturen in het wild jouw rustige woonkamer binnen!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.