Boom street
Boom street

Boom street

Vanaf:56,95

Doe mee met dit bordspel, verover de markt en verdien een fortuin. Boom Street is een digitaal bordspel dat erg doet denken aan Monopoly, maar dan met karakters uit de Dragon Quest-serie en uit de stal van Nintendo en de eigen Mii's. Spelers moeten eigendommen kopen, verkopen en verhandelen om een f


EAN
0045496400996
Merk
Nintendo
Model
BOOM STREET

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Doe mee met dit bordspel, verover de markt en verdien een fortuin. Boom Street is een digitaal bordspel dat erg doet denken aan Monopoly, maar dan met karakters uit de Dragon Quest-serie en uit de stal van Nintendo en de eigen Mii's. Spelers moeten eigendommen kopen, verkopen en verhandelen om een fortuin te verdienen. Hoe jij je geld verdient, is geheel aan jou!

Boom Street biedt meer dan vijftien verschillende speelborden. Op deze borden moeten winkels gekocht worden om het portfolio uit te brengen. Ondertussen is er natuurlijk goud nodig om goud te kunnen verdienen, en daarom is het niet handig om altijd maar de snelste te zijn. Spelers kunnen de aandelenmarkt bespelen, prijzen in hun winkels bepalen en zo hun winkels goed in de markt zetten. Andere spelers die bij jou winkel aankomen, moeten dan een fiks bedrag betalen.

Nieuwkomers krijgen alle kans om te leren hoe je Boom Street precies moet spelen, terwijl de geavanceerde spelers de diepere strategie kunnen gebruiken om de winst te pakken. Boom Street was onder een andere naam al een enorme hit in Japan op de DS, en komt nu voor de eerste keer naar de Wii!

Het doel van Boom Street is om sneller rijk te worden dan je tegenstanders door slimme investeringen te doen. Speel tegen maximaal drie vrienden in je huiskamer met dezelfde Wii-afstandsbediening., Of strijd tegen mensen van over de hele wereld via de Nintendo Wi-Fi Connection en probeer je nettowaarde het snelste te verhogen. Ook kun je een aandelenmarkt in het spel gebruiken om aan aandelen te komen en het dividend op te strijken voor extra rijkdom.

Terwijl je over het bord beweegt, kun je winkels kopen die je eigendom worden en suits verzamelen die je bij de bank kunt inleveren voor meer geld om te investeren. Er zijn verschillende niveaus om dit spel te spelen. Nieuwkomers kunnen de beginnerstand kiezen om de basisregels te leren, terwijl de Standard Mode diepe strategische mogelijkheden biedt, zoals de optie om de aandelenmarkt te manipuleren.

Elk spelbord is vormgegeven in het thema van een bekende locatie uit de spellen van Mario en Dragon Quest, zoals Starship Mario uit Super Mario Galaxy (Wii) en Alltrades Abbey uit Dragon Quest. Je kunt spelen met je eigen Mii-personage of één van de 20 speelbare personages uit de Mario- en Dragon Quest-franchises, inclusief Mario, Luigi, Bowser, Yoshi, Slime, Platypunk en Stella.

Of je nu een financieel wonder bent of een gat in je hand hebt, je zult je de koning te rijk voelen in Boom Street!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.