Blast works: build fuse
Blast works: build fuse

Blast works: build fuse

Vanaf:12,76

Blast Works: Build, Fuse & Destroy is een side scrolling shooter. Je vliegt in je ruimteschip en ondertussen is het de bedoeling dat je als een malle een grote hoeveelheid vijanden afknalt. De speler kan in Blast Works: Build, Fuse & Destroy zijn eigen game maken door kleurige polygonen op elkaar t


EAN
5060136650192
Merk
Eidos
Model
BLAST WORKS: BUILD FUSE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Blast Works: Build, Fuse & Destroy is een side scrolling shooter. Je vliegt in je ruimteschip en ondertussen is het de bedoeling dat je als een malle een grote hoeveelheid vijanden afknalt.

De speler kan in Blast Works: Build, Fuse & Destroy zijn eigen game maken door kleurige polygonen op elkaar te bouwen. Polygonen zijn twee dimensionale vormen waarmee alles in de game is opgebouwd. De schepen, vliegtuigen, vijandelijke gevechtseenheden en zelfs je eigen omgeving kun je zelf creëren. Je ontwerpt je eigen game. Ook kun je afgebroken stukjes van vernietigde schepen gebruiken in je eigen verdediging door de stukjes aan te raken voor ze van het scherm verdwijnen. Je gevechtsschip absorbeert de stukken in je schild waardoor jouw schip sterker wordt of meer schietkracht levert.

Tijdens één van de veertien verschillende land- lucht en zeemissies in Blast Works: Build, Fuse & Destroy vecht je tegen verschillende vijanden. Alle vijanden moeten verslagen worden door variërende schietpatronen wat steeds andere inzichten oplevert. Door het opbouwen van een schild zal je schip steeds verder groeien en wordt het makkelijker om je te verdedigen tegen vijandelijke vuurkracht. Ben jij klaar om er op los te knallen?

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.