Bit trip complete
Bit trip complete

Bit trip complete

Vanaf:273,76

Bit.Trip Complete is een compilatie van ritmespellen voor de Nintendo Wii. Alle zes de spellen in deze reeks zijn verwerkt in Bit.Trip Complete, aangevuld met honderdtwintig compleet nieuwe uitdagingen. Bit.Trip Complete is uitgebreid met nieuwe muziek en remixes gemaakt door de fans. Voor de echte


EAN
5060102953166
Merk
Rising star games
Model
BIT TRIP COMPLETE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Bit.Trip Complete is een compilatie van ritmespellen voor de Nintendo Wii. Alle zes de spellen in deze reeks zijn verwerkt in Bit.Trip Complete, aangevuld met honderdtwintig compleet nieuwe uitdagingen.

Bit.Trip Complete is uitgebreid met nieuwe muziek en remixes gemaakt door de fans. Voor de echte fans is bovendien een gallerij toegevoegd met designtekeningen van de makers van het reeks en videos waarin het verhaal van het spel en Commander Video uit de doeken wordt gedaan. Bit.Trip Complete wordt aangevuld met een soundtrack.

Binnen Bit.Trip Complete vind je Bit.Trip Beat, Bit.Trip Core, Bit.Trip Void, Bit.Trip Runner, Bit.Trip Fate en Bit.Trip Flux. Elk van deze spellen geeft een andere invulling aan het ritmegenre.

Zo draait het in Bit.Trip Beat om het springen en rennen van Commander Video door steeds pittiger wordende levels met lastige eindbazen. Andere spellen in de reeks bieden een combinatie van platformactie en schieten. Gooi je haar los, stroop je mouwen op, want Bit.Trip Complete biedt een zieke hoeveelheid uitdaging die voor iedere gamer lastig zal blijken te zijn!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.