Big time rush: dance party
Big time rush: dance party

Big time rush: dance party

Vanaf:44,42

Big Time Rush: Dance Party is een nieuwe dans- en karaokegame. Spelers duiken samen met Kendall, James, Carlos en Logan de studio in om een nieuw album op te nemen, danspasjes te oefenen en langzaam maar zeker de wereld te veroveren. Dit is topentertainment voor jong en oud!Wanneer de oefeningen goe


EAN
5055377602178
Merk
Funbox
Model
BIG TIME RUSH: DANCE PARTY

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Big Time Rush: Dance Party is een nieuwe dans- en karaokegame. Spelers duiken samen met Kendall, James, Carlos en Logan de studio in om een nieuw album op te nemen, danspasjes te oefenen en langzaam maar zeker de wereld te veroveren. Dit is topentertainment voor jong en oud!

Wanneer de oefeningen goed gaan, ben je klaar voor het grote werk. Dan kan je gaan toeren met de jongens om een plek te verdienen op het podium bij een groot concert. Spelers kunnen gedurende het spel verschillende filmpjes vrijspelen met boodschappen van de artiesten.

Big Time Rush: Dance Party beschikt over de beste liedjes van Big Time Rush. Voor de echte fans is dit spel dan ook een heuze musthave. Ben jij er klaar voor om de wereld te veroveren?

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.