Beyblade: metal fusion
Beyblade: metal fusion

Beyblade: metal fusion

Vanaf:12,73

De Bladers zijn terug voor het World Beyblading kampioenschap in Beyblade: Metal Fusion! Heb jij het in je om de beste Beyblader ter wereld te worden?Beyblade: Metal Fusion laat je met een team Beybladers tegen vijanden vechten. Kies de juiste Beyblade en pas het aan op jouw strategie om als winnaar


EAN
4012927093795
Merk
Konami
Model
BEYBLADE: METAL FUSION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
De Bladers zijn terug voor het World Beyblading kampioenschap in Beyblade: Metal Fusion! Heb jij het in je om de beste Beyblader ter wereld te worden?

Beyblade: Metal Fusion laat je met een team Beybladers tegen vijanden vechten. Kies de juiste Beyblade en pas het aan op jouw strategie om als winnaar uit de bus te komen. Je zult zowel aanvallende als defensieve eigenschappen moeten kiezen. Daarnaast beschikt elke Beyblade over een speciale aanval om de tegenstander enorme schade toe te brengen!

In de verhaalmodus van Beyblade: Metal Fusion ga je met de karakters uit de animatieserie op pad. In het avontuur komen talloze karakters en locaties voorbij die fans van de serie meteen zullen herkennen!

Beyblade: Metal Fusion bevat een battlemodus waarin vier spelers tegen elkaar kunnen vechten. Dit kan in teams of individueel gebeuren. De arena's waarin de gevechten plaatsvinden kunnen naar wens worden aangepast om de Beyblades nog beter tot hun recht te laten komen!

De hype komt nu naar spelcomputers dankzij Beyblade: Metal Fusion op de Nintendo Wii!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.